Kalauz a legjobb magyar éttermekhez
Megjelent a magyar kiadása a világ egyik legfontosabbnak étteremkalauzának. A kiadvány ötszáz oldalon keresztül mutat be olyan hazai éttermeket, ahol garantáltan jó minőségű konyhával találkozhatnak.
Megjelent a magyar kiadása a világ egyik legfontosabbnak étteremkalauzának. A kiadvány ötszáz oldalon keresztül mutat be olyan hazai éttermeket, ahol garantáltan jó minőségű konyhával találkozhatnak.
Nem sok hely működik Budapesten, ahol pohárban vehetünk levest elvitelre. Az Egy nap a városban blog rátalált a város hiánypótló, leveses étkezdéjére.
Az immáron hagyományosnak számító Torkos Csütörtökön bizonyos éttermek visszaléptek ugyan a részvételtől, de azért tudunk még néhányat ajánlani. Kipróbált helyekről van szó, amelyekről részletes információkat is adunk, Budapesten és vidéken egyaránt.
Tavaly új szállodával bővült a belvárosi kínálat, a Dohány utcai Hotel Zara csak jót tett a választéknak. A csodás épület azonban nemcsak szálláslehetőséget, hanem egy remek éttermet is rejt. Többször is kipróbáltuk.
Megtörtént hát, elmentünk, ettünk és megírtuk. Röviden: a Nobu jó. Hosszabban: a Nobu a legjobb. És nem is annyira drága, de bort inkább igyon mindenki otthon.
Gőzerővel folyik a magyar konyha gasztronómiai újraértelmezése, ennek a folyamatnak lehetünk részesei, ha beülünk az átgondoltan otthonos, belvárosi Borssóba. Az étterem megjelenése a klasszikus, polgári Budapestet idézi, de nem a máshol megszokott, bolhapiac stílusban, annál jóval magasabb minőségben.